Disclaimer

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Gebruik van de beschikbaar gestelde informatie geschiedt geheel en al voor de eigen verantwoording van de bezoeker van deze website.

Hoewel Uitvaartwinkel As Creations haar uiterste best doet geen onjuistheden te vermelden, kunnen er geen garanties gegeven worden betreffende de juistheid of geldigheid van de inhoud of de geschiktheid ervan voor welk doel dan ook.

De inhoud van andere websites die door middel van links op deze website te bezoeken zijn, zijn geheel en al ter verantwoording van de maker(s) van die betreffende websites. Een hier geplaatste link betekent niet automatisch dat Uitvaartwinkel As Creations achter de inhoud, opzet, visie etc. van de betreffende websites staat.

Als u deze website bezoekt gaat u akkoord dat er informatie over het bezoek wordt vastgelegd. Deze informatie wordt slechts gebruikt voor statistische en administratieve doeleinden. Uitvaartwinkel As Creations zal nooit e-mailadressen of andere ontvangen informatie van bezoekers van haar website gebruiken voor marketingdoeleinden zonder voorafgaande toestemming.

Het is niet de bedoeling om enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor publicatie. Het kan voorkomen dat, ondanks de zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyrighthouder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoeken wij u om via e-mail contact met Uitvaartwinkel As Creations op te nemen. Indien het bezwaar redelijk en/of begrijpelijk is zal het betreffende materiaal worden verwijderd.

De inhoud van deze disclaimer blijft onverminderd van kracht ongeacht spellingsfouten en/of fouten in de grammatica. Wanneer de in deze disclaimer gestelde zaken voor meerdere interpretaties vatbaar zijn, dan is de interpretatie die als doel heeft om Urnenhemel te vrijwaren van welke rechtsvervolging dan ook de enige juiste.

Aan deze disclaimer kunnen door derden geen rechten worden ontleend. Uitvaartwinkel As Creations behoudt ten allen tijden zich het recht voor deze disclaimer te wijzigen naar eigen inzicht. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd en zijn met onmiddellijke ingang en terugwerkend van kracht.

Deze disclaimer is onderworpen aan de wetten van Nederland. Geen andere wetten, voorschriften, geloofsovertuigingen of andere zienswijzen mogen aan deze disclaimer worden toegeschreven.

Uitvaartwinkel As Creations

Winkelmand

× Reageer via Whatsapp