In onze uitvaartwinkel kan iedereen terecht voor een persoonlijk en uniek gedenksieraad. Wij bieden vele verschillende mogelijkheden en prijzen.

 

Wij vinden dat een gedenksieraad moet passen bij u maar ook bij degene die u zo moet missen. Vaak kan dat een symbool of bepaalde kleur zijn. Het is belangrijk dat u daar de tijd voor neemt en rustig nadenkt over wat u graag zou willen.

 

Wat kunnen wij verwerken in onze sieraden? Eigenlijk heel erg veel kan verwerkt worden in een sieraad, hierbij kunt u denken aan een vingerafdruk, crematie as, een haarlokje, melktandjes, stukjes stof van een bepaald kledingstuk.

 

Assieraden zilver gedenksieraad

 

Verschillende materialen

 

Wij bieden verschillende materialen aan zoals sterling zilver, goud, of leer.

 

Bent u op zoek naar iets specifieks en kunt u het niet vinden in onze collectie? Laat het ons dan gerust weten. Wij werken samen met goudsmeden die ook uw oude sieraden om kunnen smelten tot een tijdloos gedenksieraad.

 

In onze showroom kunnen wij de gedenksieraden vullen met uw tastbare herinnering, als u het zou willen kunt u hierbij aanwezig zijn om zo te zien dat het crematie as van uw dierbaren ook echt in uw gedenksieraad zal worden geplaatst. Ook als u niet wenst hierbij te zijn zullen wij het gedenksieraad vullen in ons atelier.

 

Royolz vingerafdrukhanger vlinder

 

 

Winkelmand

× Reageer via Whatsapp